• شناسه خبر: 4116

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان اعلام کرد: حضور ۲۰ دانش‎آموز خوزستانی در جشنواره کشوری جابربن حیان

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان از راهیابی ۸ اثر تیمی ۲۰ دانش‎آموز خوزستانی به رقابت‎های کشوری جابربن حیان خبر داد. ...

پیمان نجف پور – شهرنوشت :

به گزارش شهرنوشت ، مهدی رفیعی پیش از ظهر امروز سه شنبه( ۲۹ مردادماه ۹۸ ) اظهار کرد: هشتمین دوره جشنواره جابربن حیان با حضور ۲۰۸ پروژه دانش آموزی از سراسر کشور از ۲۵ تا ۲۷ مردادماه در گیلان برگزار شد که در نهایت با افتخارآفرینی ۸ پروژه تیمی دانش آموزان خوزستانی به کار خود پایان داد.

وی با بیان اینکه پرورش دانش‎آموز فکور و پژوهنده به عنوان یک ضرورت اساسی در نظام آموزشی دنبال می شود؛ خاطرنشان کرد: این مهم که از  اهداف تعلیم و تربیت است بر مبنای  راهکار ۳- ۸ سند تحول بنیادین با عنوان بسترسازی برای حضور فعال دانش‎آموزان در تشکل‎های رسمی و قانونی مرتبط با اتکا به ظرفیت های درون و برون آموزش و پرورش پیگیری می شود. برگزاری جشنواره جابربن حیان نیز در این راستاست.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در ادامه مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره را تربیت علمی-پژوهشی دانش‎آموزان را دانست و توضیح داد:  این تربیت پی‎ساخت سایر ابعاد تربیتی را دربر می‎گیرد و به تقویت ابعاد مختلف رشد یک انسان کمک می‎کند. خمیر مایه روحیه علمی-پژوهشی دانش‎آموزان از دوران کودکی  و در دوره‎های دیگر نوجوانی و عمدتا در محیط‎های آموزشی شکل می‎گیرد و در دوره‎های دیگر به شکوفایی و باروری می‎رسد.

رفیعی در عین حال با اظهار این که در سال تحصیلی گذشته ۸۰ هزار و ۵۳۴ اثر دانش‎آموز در مرحله آموزشگاهی این جشنواره با یکدیگر به رقابت پرداختند، تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری دانش‎آموزان با تعداد ۸۴ هزار و ۱۵۰ اثر در این مسابقات شرکت کردند. نرخ مشارکت دانش‎آموزان ابتدایی ۴۳.۶۱ درصد برآورد شده است که آمار قابل توجهی است.

وی اضافه کرد: در مرحله منطقه‎ای ۲۴ هزار و ۵۸ دانش‎آموز با تعداد ۹ هزار و ۷۳۳ اثر شرکت کردند که پس از داوری آثار تعداد  ۷۲۳ دانش‎آموز با ۲۹۸ اثر به مرحله استانی راه یافتند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: در اختتامیه مرحله استانی تعداد ۲۰۹ دانش آموز با ۸۲ اثر به عنوان منتخب استانی مورد تقدیر قرار گرفتند که از این تعداد ۸ اثر از ۲۰ دانش آموز به مرحله ی کشوری راه یافتند.

رفیعی در پایان یادآور شد: موقعیت علمی در هیچ کشوری سامان نخواهد یافت، مگر اینکه پژوهش به عنوان یک اصل از دوران کودکی و از دبستان مورد توجه قرار گیرد. برگزاری جشنواره های این چنینی می تواند نقش مهمی در تحقق این هدف ایفا کند.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست