- شناسه خبر: 4002
مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز در آئین تکریم خود گفت : اجرای ۹۰ پروژه در طی ۲ سال/۲۸ رتبه جهش در بین ۷۵ دستگاه اجرایی کشور در سال ۹۶
مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت : در زمان مدیریت ۲ ساله من ، حدود ۸۷ تا ۹۰ پروژه در حوزه آب و فاضلاب در شهرستان اهواز اجرایی شد که بخشی از این پروژهها، طرحهای کوتاه مدت یا میان مدتی بودند که در راستای طرح جام ...
پیمان نجف پور- شهرنوشت:
به گزارش شهرنوشت : فردوس کریمی مدیر عامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز در مراسم تکریم خود که امروز ( ۲۶ مردادماه ۹۸ ) در سالن گیت بوستان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: کار کردن در شرکت آبفا اهواز با توجه به شرایط ، قدمت و نیازهایی که در آن وجود دارد و وجود تاسیسات و امکاناتی که در اختیار این مجموع است باعث میشود تا مدیران در این شرکت با داستانها و مسائل بسیاری روبهرو شوند.
وی افزود: در اسفندماه سال ۹۵ و زمانی که شهرستان اهواز با بحران مواجه بود، به عنوان مدیرعامل شرکت آبفا اهواز معرفی شدم و شروع به خدمت کردم. در این زمینه تلاش شد تا در آن زمان روند عملیاتی کردن اجزای طرح جامع آبفا اهواز اجرایی شود.
مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز با بیان اینکه بحث طرح جامع آبفا اهواز اولین بحث مورد نظر برای اجرا کردن بود، تصریح کرد: در زمینه پیشبرد اهداف بر این نظر بودم تا براساس اصول و چهارچوب طرح جامع آب و فاضلاب اهواز عمل کرده و با استفاده از خدمات مشاورین و نیروهای توانمند دانشگاهی طرحها را به پیش ببریم.
کریمی ادامه داد: طرح جامع آب و فاضلاب از طرح جامع شهری شهرستان اهواز جدا است و با توجه به طرح محدودی که در این زمینه وجود داشت، نیازهای اهواز به لحاظ بحث آب و فاضلاب برآورده نمیشد زیرا اهواز به لحاظ خدمات شهری در چند سال اخیر توسعه پیدا کرده و از این رو طرح جامع آبفا اهواز برای شهرستان محدود بود.
وی عنوان کرد: این مسایل باعث میشد تا تاسیسات آب و فاضلاب در شهرستان اهواز پاسخگوی نیاز مردم نباشد و به نوعی در برخی از نقاط دوردست شاهد افت فشار آب و یا مسایلی در بحث فاضلاب بودیم.
مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز خاطرنشان کرد: پیش از شروع مدیریت من اعتباراتی از سوی دولت برای طرحهای فاضلاب اهواز اختصاص داده شد. در این زمینه وزارت نفت ۵۶ میلیارد تومان برای فاضلاب مناطق کم برخوردار اختصاص داد و ۲۳ پروژه در قالب این ۵۶ میلیارد تومان برای شهرستان اهواز تعریف شد.
کریمی با بیان اینکه مشکل اساسی شهرستان اهواز بحث فاضلاب است، ادامه داد: این ۲۳ پروژه شامل ۱۲۸ کیلومتر شبکه فاضلاب بود و تا کنون بیش از ۹۰ کیلومتر از این میزان تعویض شده است اما فقط ۲۴ میلیارد تومان از ۵۶ میلیارد تومان محقق شده است.
وی گفت: در بخش آب دولت در سال ۹۶ حدود ۴۸٫۳ میلیارد تومان اعتبار مصوب کرد اما از این میزان فقط ۱۶٫۲ میلیارد تومان تخصیص داده شد تا بتوانیم ۱۲۵ کیلومتر شبکه آب را در شهرستان اهواز بازسازی و نوسازی و یا تعویض کنیم. برای بحث فاضلاب نیز ۶۰ میلیارد تومان از سوی دولت مصوب شد که البته فقط ۱۳ میلیارد تومان از آن محقق شد.
کریمی اظهار کرد: در زمان مدیریت من حدود ۸۷ تا ۹۰ پروژه در حوزه آب و فاضلاب در شهرستان اهواز اجرایی شد که از این تعداد ۲۱ پروژه در زمینههای مختلف و با استفاده از درآمدهای جاری شرکت برای رفع مشکلات مردم اجرایی شد.
وی بیان کرد: بخشی از این پروژهها، طرحهای کوتاه مدت یا میان مدتی بودند که در راستای طرح جامع آبفا اهواز اجرایی شدند.
مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت : مشکل اساسی که در اهواز وجود دارد اختصاصاً بحث فاضلاب است ، پروژه تصفیه خانه شرق اهواز که از سال ۸۸ شروع بکار کرده بود اما نیمه کاره رها شده ، با تلاش بسیار زیادی که با حمایت استاندار محترم و مهندس جانباز و تخصیص حدود ۲۰ میلیارد تومان بودجه بعد از حدود یک سال و چند ماه به بهره برداری رسید .
کریمی ادامه داد : پروژه تصفیه خانه شرق اهواز شامل چهار حوضچه تصفیه ( spr ) است و امکانات ما در حد فاضلاب یک حوضچه بود و برای اینکه بتوانیم پکیج کامل تصفیه خانه را راه اندازی کنیک نیاز به انجام یکسری مسائل همچون اجرای ۴ونیم کیلومتر خط انتقال ۱۴۰۰ میلی متر همراه با ایستگاه های پمپاژ کشیده شد ، موضوع بعدی جهت تکمیل پروژه تصفیه خانه شرق بحث کلکتورها ( خطوط جمع کننده) بود برای جمع آوری فاضلاب و برگشتشان به تصفیه خانه شرق بود .
وی افزود : برای حل موضوع کلکتور ها در اهواز ۳۳ ایستگاه پمپاژ را به مناقصه بین المللی گذاشتیم در حال طی کردن مراحل اداری در شورای اقتصاد و … است ،این موضوع یکی از موفقیت های شرکت آب و فاضلاب اهواز بود .
مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز با بیان این که تصفیه خانه فاضلاب ۱۰۲ هزار متر مکعب در شبانه روز در غرب اهواز که در سال ۱۳۹۰ به مناقصه گذاشته شده بود بیان کرد : اما این پروژه را در سالهای ۹۶ و ۹۷ با تلاش های بسیار و حمایت های استاندار خوزستان و مهندس جانباز موفق به گرفتن مصوبات لازم را از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ، وزارت نیرو، سازمان مدیریت برنامه ریز و … اخذ شد و حدود ۲ ماه پیش اعلام شد که جز ۴ طرح اولویت دارجمهوری اسلامی بوده و محقق شده است ، این دومین کار فاینانس بود که در دوره ۲ ساله خدمتگزاری بنده صورت گرفت .
کریمی گفت : در خصوص حل مشکلات تامین آب، با توجه به گستردگی مصافت و طول شبکه برای حل این معضل در ابتدا با ایستگاه پمپاژ آب در شرکت گروه ملی با ظرفیت حدود ۱۰ هزار متر مکعب احداث کردیم که آب مناطق جنوب غرب اهواز شامل گلستان ، پردیس و ملاشیه را تامین کرد.
وی افزود : ایستگاه پمپاژ دوم را در شرق اهواز و در منطقه حصیرآباد احداث شد و با خط لوله ۷۰۰ میلی متر به طول ۷/۴ دهم کیلومتر در ۱۸ خرداد ۹۷ به اجرا و بهره برداری رسید .
مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب اهواز بیان کرد : پروژه سوم در بحث آب با استفاده از اسکله آبی شرکت صنایع فولاد تاسیسات مورد نیاز را در محل اسکله احداث کردیم که بوسیله خط لوله ۷۰۰ میلی متر بطول ۱/۷ کیلومتر برای تامین آب شهر کارون کشیده شد که این طرح ظرفیت و قابلیت توسعه مجدد را دارد .
کریمی اظهار داشت : رتبه شرکت آب و فاضلاب در بین ۷۵ دستگاه اجرایی در سال ۹۶ از رتبه ۴۵ با ۲۸ رتبه جهش به رتبه ۱۷ ارتقا پیدا کرد .
شایان ذکر است دذ طی این آئین از کتاب عملکرد ۲ ساله شرکت آب و فاضلاب اهواز در دوران مدیریت فردوس کریمی رونمایی شد .