- شناسه خبر: 4938
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان در شورای آموزش و پرورش: توزیع نیرو و امکانات با اولویت مناطق محروم صورت می گیرد/ سال تحصیلی جدید با شعار « تعلیم و تربیت تمام ساحتی، تلاش هوشمندانه، مشارکت همگانی، کسب موفقیت مستمر » آغاز می شود
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان اظهار کرد: برای سال تحصیلی آینده توزیع نیرو و امکانات با اولویت مناطق محروم و سیل زده صورت می گیرد. ...
پیمان نجف پور – شهرنوشت :
به گزارش شهرنوشت ؛ مهدی رفیعی دهکردی امروز چهارشنبه( ۲۷ شهریور ماه ۹۸ ) در شورای آموزش و پرورش استان خوزستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد ، با اشاره به «پروژه مهر» به عنوان دستور کار شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: پروژه مهر از حدود ۳ ماه پیش آغاز شده است که در این جلسه به وضعیت موجود آموزش و پرورش در حوزه نیروی انسانی، فضا، تجهیزات، فرآیندها و برنامه های آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی پرداخته می شود.
وی با اشاره به کمبود ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفری نیروی انسانی در آموزش و پرورش خوزستان گفت: از این تعداد ۷ هزار نیرو از طریق حق التدریس تامین شده است و در حال حاضر با کمبود ۹ هزار نفر نیروی انسانی رو به رو هستیم.
رفیعی تصریح کرد: به موجب قانون آموزش و پرورش مجاز به جذب نیروهای حق التدریس و نیروهای خرید خدمات آموزشی برای سال تحصیلی جدید نیست و فقط می توانیم از طریق ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان کمبود نیرو در آموزش و پرورش را تامین کنیم ولی تعداد نیروهای جذب شده از این روش ها پاسخگوی نیاز در آموزش و پرورش خوزستان نیست.
وی با تاکید بر لزوم رفع معضل کمبود نیرو در کوتاه مدت خاطر نشان کرد: در آموزش و پرورش خوزستان از «دو نوبته کردن مدارس» به عنوان راهکاری برای برطرف کردن کمبود نیرو در آموزش و پرورش استفاده شد و از این طریق توانستیم با مشکلاتی نظیر کمبود فضای آموزشی و ثبت نام نیز مقابله کنیم. همچنین امکان استفاده از نیروهای متخصص و تجهیزات آموزشی نیز در فرآیند دو نوبته کردن مدارس فراهم شد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان افزود: با ۲ نوبته کردن مدارس معلم ها در نوبت عصر هم می توانند تدریس کنند و با توجه به مشکلات اقتصادی و سخت بودن تامین تجهیزات و لوازم مورد نیاز مدارس با این کار می توان از تجهیزات مدارس در ۲ نوبت استفاده شود.
وی گفت: در یک نوبته بودن مدارس بسیاری از مناطق استان با مشکل فضای آموزشی مواجه بودند که با ۲ نوبته شدن این مشکل نیز حل می شود.
رفیعی با اشاره به اینکه با دونوبته کردن مدارس سازمان دهی نیروی انسانی با آزادی عمل بیشتری صورت گرفت، افزود: با این رویکرد درصد صدور ابلاغ ها به بالای ۹۷ درصد رسید و سامان دهی نیروی انسانی با شتاب بیشتری انجام شد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در سال جاری ۴۶٠ نفر به ظرفیت دانشگاه فرهنگیان استان افزوده شده است، گفت: این آمادگی در استان وجود دارد که برای سال آینده به سمت تربیت ۳ هزار دانشجوی فرهنگیان به پیش بریم و نیروی انسانی کارآمد بیشتری را وارد آموزش و پرورش کنیم.
وی با تاکید بر اینکه برای سال تحصیلی آینده توزیع نیرو و امکانات با اولویت مناطق محروم صورت می گیرد، گفت: در بازدید هایی که از مناطق محروم به عمل آمد مشخص شد که توزیع نیرو و امکانات در این مناطق به خوبی صورت نگرفته است که در سال تحصیل جدید توزیع نیرو و امکانات با اولویت مناطق محروم ، سیل زده و زلزله زده صورت می گیرد.
رفیعی همچنین یادآور شد: برنامه آموزش و پرورش نیز با محوریت سند تحول تدوین شده است و در سال تحصیلی جدید که با شعار « تعلیم و تربیت تمام ساحتی، تلاش هوشمندانه، مشارکت همگانی، کسب موفقیت مستمر » آغاز می شود، این برنامه در آموزش و پرورش ۴۰ منطقه و ناحیه استان خوزستان مورد پیگیری جدی قرار می گیرد.
وی در پایان یادآور شد: باید سعی کنیم فرهنگ سازمانی در استان خوزستان را به سمت پر رنگ کردن موفقیت ها سوق دهیم و هدف ما در استان نباید فقط بیان نقاط ضعف و کاستی ها باشد.