• شناسه خبر: 1998

مدیرعامل موسسه جهادنصر در بازدید از کانون های بحرانی ریزگردها در شرق اهواز : پروژه احداث کانال برای آبرسانی به عرصه ریزگردها اجرایی شده و در ادامه دارد .

یداله شمایلی گفت : این کانال با طول ۴۷ کیلومتر و عرض کف کانال حدود ۵۰ متر است که حدود ۳۴ کیلومتر آن با عرض ۳۰ متر در حال احداث است و با دبی ۲۰ متر مکعب بر ثانیه آب را  به عرصه ریزگردها منتقل می کند. ...

پیمان نجف پور – شهر نوشت :

یداله شمایلی در بازدید استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استان خوزستان از کانون های ریزگرد شرق اهواز در جمع خبرنکاران  اظهار کرد : وزارت جهاد کشاوری برای طرح مقابله با ریزگردها در منطقه جنوب شرق اهواز ، موسسه جهاد نصر را برای تامین آب این عرصه ریزگرد ها به عنوان مجری کار و همچنین اداره کل منابع طبیعی خوزستان را نیز برای مسایل بیولوژیک و کشت نهال انتخاب کرده است .
شمایلی گفت : آبی که توسط جهاد نصر به عرصه‌های ریزگرد منتقل می‌شود جهت آبیاری نهال های کشت شده و همچنین مرطوب کردن اراضی ریزگردها به منظور جلوگیری از خیزش ریزگردها است .
مدیرعامل موسسه جهاد نصر با بیان این که طول کانال ۴۷ کیلومتر طراحی شده است افزود : این کانال با دبی ۲۰ متر مکعب بر ثانیه آب را  به عرصه ریزگردها منتقل می کند ، عرض کف کانال حدود ۵۰ متر است که حدود ۳۴ کیلومتر آن با عرض ۳۰ متر در حال احداث است ، برای پروژه احداث این کانال حدود  ۶ میلیون متر مکعب عملیات خاکبرداری و خاک ریزی انجام شده است . 
شمایلی  با بیان این که به خاطر نفت‌خیز بودن منطقه خوزستان تعداد زیادی خطوط لوله نفت و گاز در مسیر احداث کانال آبرسانی قرار دارد خاطر نشان کرد : از بسیاری از لوله‌ها مانند لوله‌های گاز ۴۸ اینچ و ۲۴ اینچ با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های ذی ربط عبور کرده‌ایم و هم‌اکنون مساله عبور از لوله فعال ۳۶ اینچ که در جاده  خسروی واقع شده است رسیده‌ایم .
وی در ادامه همچنین افزود : در مسیر احداث کانال حدود ۴۰ سازه قرار دارد که می‌توان به عبور از کانال کوت امیر، راه آهن اهواز – بندر امام خمینی، نهر مالح، لوله‌های گاز فعال ۴۸ اینچ، ۳۶ اینچ، ۱۲ اینچ، ۲۴ اینچ ، تعدادی لوله‌های نفت، جاده‌های اصلی و روستایی ، نهرهای سنتی کشاورزان و روستاییان منطقه اشاره کرد .
مدیرعامل موسسه جهاد نصر در خصوص اعتبار هزینه شده جهت احداث این کانال تاکنون ، اینگونه توضیح داد : کل اعتبار هزینه شده تا به امروز به بیش از یکصد میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی می‌‌رسد و امیدواریم در دولت تخصیص اعتبارات مورد نیاز این پروژه را زودتر انجام دهد تا ما نیز بتوانیم مطالباتی که کشاورزان و تولید کننده‌های لوله از ما دارند را به موقع پرداخت کنیم ، زیرا با کشاورزان تعامل و تفاهم شده است و بعد از جلب رضایت آنها ، بخشی از پول هایشان به آن‌ها کرده ایم و بخش دیگری نیز به زودی پرداخت خواهیم کرد  .

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست