- شناسه خبر: 10226
پرورش دهندگان بلدرچین در هزار توی رسیدن به نهاده های دامی
به گزارش شهرنوشت به نقل تجهیزنیوز، چرخه تولید چرخه رسیدن از تولید کننده به مصرف کننده است، یک تولید کننده با کمک سرمایه و تهیه مواد اولیه و گذر از چالش ها روی چرخ اقتصاد قرار می گیرد تا روی غلتک بیفتد کمی زمان می برد و ا ...
به گزارش شهرنوشت به نقل تجهیزنیوز، چرخه تولید چرخه رسیدن از تولید کننده به مصرف کننده است، یک تولید کننده با کمک سرمایه و تهیه مواد اولیه و گذر از چالش ها روی چرخ اقتصاد قرار می گیرد تا روی غلتک بیفتد کمی زمان می برد و این به پشتکار و انرژی فرد و شغل مورد نظر بر می گردد، راه پر پیچ و خم رسیدن به تولید پایدار مستلزم به دوش کشیدن بار مسئولیت و گذر از موانع و سختی هاست.
این روز ها تولید کنندگان و پرورش دهندگان بلدرچین خوزستانی پشت موانع کمبود و نبود نهاده های دامی متوقف شده اند جایی که به حمایت نیاز دارند تا دوباره سرپا شوند و سفره مردم را غنی کنند.
ظهیری کیا یکی از تولید کنندگان و پرورش دهندگان بزرگ بلدرچین در شهرستان دزفول است ۱۰ سالی می شود که با وجود تمام سختی ها با حمایت های بسیج سازندگی و تلاش خود تمام قد ایستاده و طی هر دوره چهل روزه ۶۰ هزار بلدرچین راهی کشتارگاه ها و سپس بازار می کند، کاری که با سرمایه اندک اما همتی بلند شروع کرد و از یک زیر زمین کوچک به ۱۵۰۰ متر مربع سالن پرورش بلدرچین صنعتی رسیده است.
در حال حاضر ۵۰۰ هزار قطعه بلدرچین و ماکیان در قطب پرورش بلدرچین ایران در دزفول و بعضی شهرهای همجوار در خطر از دست رفتن به دلیل نبود مواد غذایی و نهاده های دامی قرار گرفته اند و فرصت خیلی کمی وجود دارد تا این مشکل حل شده و دوباره چرخه ی تولید ادامه پیدا کند که مستلزم توجه مسئولان مربوطه و ارگان های مرتبط با این موضوع است، متاسفانه فروشندگان و کارخانجات نهاده های دامی درب انبارهای خود را به بهانه و علت کمبود سویا و عدم تامین سویا برای سایر ماکیان از سوی امور دام جهاداستان به روی پرورش دهندگان بسته اند.
اکنون بیش از ۱۰۰ نفر در این زمینه در شهرستان دزفول به طور مستقیم و چند صد نفر غیر مستقیم اشتغال به کار دارند که اگر به این معضل توجه نشود صدها خانواده تحت تاثیر قرار گرفته ورشکست و بیکار خواهند شد.