• شناسه خبر: 1585

در جلسه شورای اجتماعی خوزستان ؛ استاندار خوزستان تاکید کرد : لزوم راه‌اندازی دفاتر “تسهیل‌گری” در مناطق کم‌برخوردار و حاشیه‌ای اهواز

شریعتی : به منظور یکپارچه‌سازی، نظام‌بخشی و ساماندهی به این اقدامات و مداخلات دفاتر تسهیل‌گری باید در مناطق استقرار یابند تا از جزیر‌ه‌ای کار‌ کردن یا نادیده ‌گرفتن آثار اقدامات هر اداره یا دستگاه بر سایر حوزه‌ها جلوگیر ...

  • شهر نوشت :
دکترغلامرضا شریعتی در جلسه شورای اجتماعی خوزستان که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری‌ها با توجه به ظرفیت فرهنگسراها و سراهای معلم و … که در اختیار دارند، باید متولی سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه مهارت‌های زندگی شوند.
وی با پیشنهاد استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی در اجرای اقدامات اجتماعی، تصریح کرد: چهار دانشگاه علوم پزشکی در استان خوزستان وجود دارد که هر کدام می‌توانند به منظور انجام مداخلات اجتماعی، فرهنگی و آموزشی، معین چند شهرستان در استان خوزستان شوند و سپس گزارشی از اقدامات و تمهیدات خود در این زمینه ارائه کنند.
استاندار خوزستان ادامه داد: در مناطقی که اجرای این اقدامات و مداخلات ناموفق است و منجر به حصول موفقیت نمی‌شود، شاید ظرفیت خوبی برای پژوهش‌ و بررسی و کشف علل ناموفق بودن این مداخلات در مناطق یادشده داشته باشیم.
شریعتی عنوان کرد: برای توسعه مناطق کم‌برخوردار و حاشیه‌ای اهواز اقداماتی جدی در حوزه‌های مختلف در حال اجرا است. در این راستا دفاتر تسهیل‌گری(دفاتر توسعه محله) باید هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شوند و استقرار یابند. همچنین دستگاه‌های اجرایی خدمات‌رسان باید با این دفاتر هماهنگ شوند تا از کارهای تکراری و غیرضروری و اتلاف منابع جلوگیری شود.
وی ادامه داد: لازم است که در وهله ‌اول دفاتر تسهیل‌گری در مناطق کم‌برخودار و حاشیه‌ای هر چه‌سریع‌تر دایر شوند تا این دفاتر به نوعی مدیریت امور این مناطق را برعهده بگیرند و ارتباط مستمری با دستگاه‌های‌ اجرایی  که باید در مناطق یادشده مداخله کنند و به ویژه شهرداری‌ داشته باشند تا بدین ترتیب بهره‌وری خدمات در این مناطق افزایش یابد.
استاندار خوزستان بیان کرد: اکنون در عین۲ و ملاشیه مداخلاتی جدید در حوزه‌های مختلف در حال اجرا است و اداره ورزش و جوانان، شهرداری اهواز، شرکت آب و فاضلاب اهواز، اداره آموزش و پرورش، اداره ارشاد اسلامی، فنی و حرفه‌ای و اداره راه و شهرسازی در حال انجام اقداماتی در این مناطق هستند.
شریعتی ادامه داد: به منظور یکپارچه‌سازی، نظام‌بخشی و ساماندهی به این اقدامات و مداخلات دفاتر تسهیل‌گری باید در مناطق استقرار یابند تا از جزیر‌ه‌ای کار‌ کردن بخش‌های مختلف یا نادیده ‌گرفتن آثار اقدامات هر اداره یا دستگاه بر سایر حوزه‌ها جلوگیری شود.
وی افزود: باید وظایف هر دستگاه از نقشه راهی که برای مناطق حاشیه‌ای در دست ترسیم است، احصا و ابلاغ و در برنامه سالانه برای اهواز لحاظ و از بودجه‌ شهر برای این موضوع اختصاص داده شود و در شورای برنامه‌ریزی شهرستان به تصویب برسد.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست