- شناسه خبر: 2787
استاندار خوزستان: شورای فرهنگ عمومی خوزستان در بعد کیفی بصورت ویژه تر دنبال شود
شریعتی عنوان کرد: شورای برنامهریزی استان آمادگی دارد تا مطابق با سیاست و برنامههایی که در شورای فرهنگ عمومی طراحی و ارائه میشود و به تصویب میرسد، اعتبارات لازم را برای اجرایی کردن آنها مصوب کند. ...
پیمان نجف پور – شهر نوشت :
غلامرضا شریعتی در پنجاه و دومین شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان که شامگاه (۱۷ اسفندماه۹۶) در آیتالله بیت محمدعلی موسوی جزایری برگزار شد، با بیان اینکه جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان در حال حاضر پس از وقفه چهار یا پنج ساله به صورت منظم تشکیل میشود، اظهار کرد: از آیتالله موسوی جزایری برای شرکت جدی در جلسات شورا و ارائه راهکارها قدردانی میکنم.
شریعتی گفت : شورای فرهنگ عمومی، محلی برای بارش افکار و سیاستگذاری در حوزه فرهنگ عمومی استان است. مسائل اجتماعی و فرهنگ عمومی باید سیاستگذاری شود تا بر مسائل مختلف اجتماع اعمال مدیریت کنیم.
وی بیان کرد : شورای برنامهریزی استان آمادگی دارد تا مطابق با سیاست و برنامههایی که در شورای فرهنگ عمومی طراحی و ارائه میشود و به تصویب میرسد، اعتبارات لازم را برای اجرایی کردن آنها مصوب کند.
استاندار خوزستان عنوان کرد : انتظار میرود شورا قبل از تصویب اعتبارات و توزیع آن بین دستگاهها آنچه را که فکر میکند برای اعمال و انجام در استان لازم است، مشخص کند. ضروری است دبیرخانه شورا با استفاده از نظرات محققان و نخبگان حوزه و دانشگاه، طرح موضوع کرده و پس از آن ما آمادگی داریم سازوکار لازم برای برنامههای مصوب را فراهم کنیم.
شریعتی افزود : در حال حاضر که جلسات شورا به صورت منظم از لحاظ کمی برگزار میشود، باید در بعد کیفی هم این شورا کارکرد خود را به طور جدی و ویژهتر دنبال کند. بدون برنامه فقط هدررفت منابع را خواهیم داشت.
وی خاطر نشان کرد : با توجه به حضور وزیر و اهتمام وی به مسائل فرهنگی، امید است که در این حوزه شروعی با نگاهی عمیقتر داشته باشیم و طی تفاهمنامه منعقد میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری خوزستان، نقشه راه حوزه فرهنگ را در سه سال آینده طراحی کنیم.
در پنجاه و دومین شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان، تفاهمنامه مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری خوزستان به نمایندگی سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان به امضا رسید.
محورهای این تفاهمنامه شامل تکمیل طرحهای نیمهتمام تملک داراییهای سرمایهداری استان، توسعه فعالیتهای دینی، فرهنگی و هنری استان، توسعه آموزش و تقویت زیرساختهای فرهنگی و هنری استان، توجه به فرهنگ اقوام و بهرهگیری از ظرفیتهای آنها در راستای انسجام ملی و … است.