• شناسه خبر: 1148

در سیزدهمین جلسه شورای شهر اهواز مطرح شد: لزوم ورود کمیته ی فنی و عمرانی شهرداری به مشکلات مناطق کم برخوردار کلانشهر اهواز/ پروژه جلوگیری از ورود پساب به رودخانه ی کارون جدی گرفته شود

علاوه بر پیوست های زیست محیطی و فرهنگی می بایست نگاه جدی به استفاده از پیمانکاران بومی و مصالح درون استانی داشته باشیم، چرا که تبعات آن باعث فعال شدن خط اشتغال و تولید در استان خواهد شد. ...

شهر نوشت :

در سیزدهمین جلسه شورای شهر اهواز که صبح امروز یکم آذرماه برگزار شد، در ابتدا دکتر مهدی قمشی مشاور استاندار در امور آب بعنوان رییس کمیته فنی و عمرانی از تشکیل این کمیته در شهر اهواز خبر داد و به اهداف این کمیته در جهت بهسازی زیرساخت ها و توسعه پایدار اشاره کرد.

قمشی، اظهار کرد: قرار است که وظایف سازمان عمران ساحل کارون به شهرداری واگذار شود، به نظر من مدیریت منابع در استان خوزستان ضعف دارد. تنها امیدمان به بالا دست است، باید به گونه ای مدیریت کنیم که از نظر تامین برق و آب در چند ساله آینده نگرانی نداشته باشیم. ما می توانیم کارهای مطلوب بسیاری انجام دهیم و دستمان بسته نیست اما منابع محدود است و باید از این منابع محدود نهایت استفاده را ببریم.

نوید سیاه پلو معاون اجرایی کمیته فنی و عمرانی در این خصوص، گفت: کمیته از یک تیم تلفیقی از نیروهای دانشی و اجرایی  است. تا کنون سی ماه است که مورد بررسی قرار گرفته و جلسات متعددی در حوزه ستاد و مناطق با تمام اعضا فنی، عمرانی، پژوهشگران و کارشناسان برگزار شده است.

وی با اعلام اینکه این کمیته برای پیشرفت و آبادانی استان خوزستان، طراحی شده است، افزود:  با توجه به اینکه ما همیشه مدیون استان خوزستان هستیم، قرار است در اجرای هر چه سریع تر برنامه های در نظر گرفته شده در این کمیته کلیه مبانی لازم جهت پیشرفت و آبادانی  شهر را مد نظر داشته باشیم.

معاون اجرایی کمیته فنی و عمرانی، تصریح کرد: بررسی اسناد و چالش های کمیته جلسه با شهرداری، همچنین تحلیل فرصت، تهدید و قوت و ضعف شهرداری  دو اقدام اولیه برای اجرای این کمیته است.

سیاه پلو، خبر داد: هدف اجرای این کمیته در یک پروسه ۵ ساله، بهبود ارائه خدمات در شهر است که برای این هدف نیاز به تنظیم نظام نامه فنی و عمرانی شهری بود،  باید برای بهسازی زیر ساخت مناسب و پایدار تهیه شود.

در ادامه برخی از اعضای حاضر شورای شهر اهواز نقطه نظرات شان را در خصوص اجرای این کمیته نیز اعلام کردند.

مهران بابا پور عضو شورای شهر اهواز، با تاکید بر طراحی شناسنامه برای این کمیته، عنوان کرد: می طلبد شناسنامه ای برای این طرح اختصاص داده شود، تا اسامی ناظر و بهره بردار، و کسانی که دخیل هستند ثبت شوند.

وی، بیان داشت: در شهر اهواز یک سالن مدیریت بحران نداریم و بعد از هر بحران در تنگنا قرار گرفته کاسه چه کنم در دست می گیریم، می طلبد شهرداری در اجرای سالن برای رسیدگی به بحران ها که ممکن است هر لحظه رخ دهد رسیدگی کند و شورا هم برای اخذ اعتبارات رایزنی کند.

وی افزود: در استان خوزستان پروژه های بسیاری طراحی و اجرا می شود اما به دلیل نبود شناسنامه بعد از سه سال به فراموشی سپرده می شود. با تهیه یک شناسنامه گزارشات ناظر، کارفرما و پیمانکار قید می شود و اگر کسی سهل انگاری کرده باشد در شناسنامه دیده خواهد شد.

محمد هادی قنوات دیگر عضو شورای شهر اهواز اجرای این طرح را برای استان یک فرصت برشمرد و بیان داشت:علاوه بر پیوست های زیست محیطی و فرهنگی می بایست نگاه جدی به استفاده از پیمانکاران بومی و مصالح درون استانی داشته باشیم، چرا که تبعات آن باعث فعال شدن خط اشتغال و تولید در استان خواهد شد.

محمد رضا ایزدی دیگر عضو شورا شهر اهواز با اشاره به محله های قدیمی در شهر اهواز، افزود: شاهد آن هستیم که برای محله های قدیمی پارک های محله ای و یا اماکن ورزشی احداث نشده است، در این خصوص با توجه به اجرای طرح کمیته عمرانی، چه اقداماتی در نظر گرفته شده است؟

وی همچنین، تاکید کرد: می بایست یک سیستم آنلاین برای آگاهی از تاریخ پروژه احداث شود، تا پیمانکار وکارفرما ملزم به اجرای آن تا تاریخ در نظر گرفته شده باشند و مانند زیر گذر شریعتی سهل انگاری صورت نگیرد.

محمد جعفر فلسفی رییس  شورای شهر اهواز، با تاکید بر امر مهم شاخص ها خطاب به معاون اجرایی کمیته فنی و عمرانی، خاطر نشان کرد: اولویت با شاخص ها است و در اهداف مطرحه شاخص های کمی و کیفی را تا چه مقدار اعمال می کنید؟ دغدغه اکنون شورا و شهرداری مختص به مناطق کم برخوردار است و آیا رسیدگی مناطق کم برخوردار در این طرح دیده شده است؟

وی همچنین مطرح کرد: با در نظر داشتن یک پروسه ۵ ساله برای پایان رساندن این طرح حذف پساب ها به رودخانه کارون انجام می شود؟ بیش از ۱۵ سال است که از این معضل جلوگیری نمی شود و درحد حرف باقی می ماند.

فلسفی، اذعان داشت: یکی دیگر از مهم ترین چالش های استان خوزستان ترمیم است، چرا که ترمیم به صورت اصولی انجام نمی شود، و کیفی سازی مشاهده نمی شود در نهایت هزینه های هنگفتی بابت ترمیم صورت می گیرد که یک دو باره کاری برای از بین بردن هزینه ها است.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست