- شناسه خبر: 1233
در چهاردهمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر اهواز / بررسی برنامه پنج ساله دوم توسعه شهرداری کلانشهر اهواز
چهاردهمین جلسه ی شورای اسلامی کلانشهر اهواز در خصوص بررسی برنامه پنج ساله دوم توسعه شهرداری برگزار شد و بیشتر به برنامه پنج ساله جی آی اس که یک سیستم الکترونیک برای کسب اطلاعات به روز جغرافیایی در استان پرداخته و مورد ب ...
شهر نوشت :
نوشادی معاون برنامه ریزی شهرداری اهواز ، در این خصوص ، اظهار داشت : نقشه های هوایی شهر اهواز به روز نیست . به گونه ای که بسیار قدیمی شده است، اهواز از سال ۸۲ تاکنون نقشه ای هوایی نداشته و می بایست نقشه های هوایی به روز و هرچه سریع تر به جی آی اس تبدیل شود.
نوشادی با اعلام اینکه این طرح بر اساس طرح جامع برنامه در سند بالا دستی ثبت شده است ، ادامه داد : سیستم به روز کردن حمل و نقل نیز باید در استان به روز و از حالت قدیمی خارج شود ، همچنین می بایست خیلی زود بستر ها شناسایی و مطالعه شود و در راستای ارائه خدمات هر چه سریعتر آمادگی لازم را داشته باشیم .
ایزدی عضو شورای شهر اهواز ، در این باره خطاب به اعضا حاضر دانشگاه شهید چمران اهواز که مسئولیت تدوین طرح پنج ساله جی آی اس را برعهده دارند ، گفت : لازم است اولویت های در نظر گرفته شده در این برنامه را بدانیم و اینکه اولویت ها حول محور چه موضوعاتی قرار دارند و مهمتر اینکه این سیستم چگونه به روزرسانی خواهد شد .
یکی از اساتید دانشگاه شهید چمران در پاسخ به اظهارات ایزدی عضو شورای شهر اهواز، عنوان کرد: یکی از اساسی ترین موضوعات به روز رسانی است ، برای به روز رسانی مدون، طبق نقشه در سیستم های مختلف به طور خودکار به روز شدن طرح انجام خواهد شد.
وی افزود: این سیستم جدید بر اساس لیزر به روز خواهد شد. در شهر مشهد هر شش ماه به روز رسانی خودکار از طریق لیزر انجام می شود و کلیه تغییرات شهر نشان داده خواهد شد، در نتیجه اگر بخواهیم در شهر اهواز خیلی به روز باشیم می بایست حداقل هر یک سال لیزر انجام شود.
مهران باباپور دیگر عضو شورای شهر اهواز، اظهار کرد: یکی از مواردی که در فعالیت جی آی اس از اهمیت خاصی برخوردار است بحث ممیزی است، تا به امروز مبحث ممیزی در رابطه با املاک که ساخته نشده و املاکی که ساخته شده اند و همچنین املاک تجاری، توسط کارگروه شناسایی شده اند؟ چه مدت زمان طول می کشد که جی آی اس در سطح شهر اهواز فعال و کاربردی شود؟
محمد جعفرفلسفی، رییس شورای شهر اهواز، بر آموزش پرسنل شهرداری مطابق تدوین طرح جی آی اس، تاکید کرد و افزود: برای نیروهای مرتبط در اجرای این طرح هنگام با اجرا آموزش های لازم را از یاد نبریم و حداقل برای این طرح حضور ۱۰ الی ۱۵ نیروی متخصص لازم است.
فتح اله حاجتی، دیگر عضو شورای شهر اهواز به اولویت های اجرای طرح جی آی اس اشاره کرد و گفت: اولین قدم در این طرح الکترونیکی شدن سیستم شهرداری و بخش ممیزی است. اگر در این دو مورد موفق باشیم و به درستی عمل کنیم، در قدم های دیگر هم پیروز خواهیم بود و بدون تعارف می گویم بیش از ۳۰ درصد دلال بازی ها و مشکلاتی که در شهرداری وجود دارد برداشته می شود.
موسوی زاده، دیگر عضو شورای شهراهواز، به ارتقا سطح دانش نیروهای شهرداری، تاکید کرد و اذعان داشت: متاسفانه اکثر جوانان امروز در کلاس های آموزشی و دانشگاه ها تنها به دنبال مدرک هستند، خواهش من این است که کلیه افراد آموزش لازم را ببینند و می بایست شهرداری از حالت سنتی خارج و به سمت مدرنیته حرکت کند.
وی ادامه داد: اعضای شرکت کننده دانشگاه شهید چمران اهواز در راستای تصویب برنامه جامع جی آی اس، تا پایان طرح حضور داشته باشند و برنامه را رصد کنند و در به روز رسانی به موقع نیز فعال باشند، همچنین دیگر دستگاه های اجرا کننده از جمله شرکت نفت و فولاد که می توانند کمک کنند نیز در تدوین برنامه جی آی اس حضور داشته باشند.
گفتنی است: در ادامه بررسی برنامه جامع جی آی اس موضوع حمل ونقل در راستای کاهش ترافیک از سوی دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور اعضا ی شورا مورد بررسی قرار گرفت.