• شناسه خبر: 5004

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان:ضرورت ترویج رویکرد مشارکت محوری در آموزش و پرورش خوزستان/ تربیت علمی و فناورانه بدون مشارکت محقق نمی‌شود

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان از ضرورت بسترسازی برای ترویج رویکرد مشارکت پذیری در سراسر مناطق و نواحی آموزش و پرورش استان خبر داد. ...

پیمان نجف پور – شهرنوشت :

به گزارش شهرنوشت ؛ مهدی رفیعی دهکردی روز چهارشنبه( ۳ مهرماه ۹۸ )در جلسه شورای اداری استان خوزستان اظهار کرد: با وجود کمبود ۱۶ هزار و ۷۰۰ معلم در استان هیچ کلاسی در مهرماه بدون معلم نماند ، با همت استاندار خوزستان و همکاران ستادی ما موفق به ساماندهی منسجم نیروی انسانی در ۵۱ هزار کلاس درس در سراسر استان شدند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش استان در خصوص بهسازی و نوسازی مدارس مناطق سیل زده، خاطرنشان کرد: در جریان پدیده سیلاب ۱۱۴ مدرسه آسیب جدی دیدند که از این تعداد بالغ بر ۳۵ مدرسه به صورت کامل تخریب شدند. با هم افزایی صورت گرفته با نوسازی مدارس  و همچنین خیرین بزرگوار بالغ بر ۱۰۸ مدرسه به صورت کامل بازسازی و نوسازی شدند.

رفیعی افزود : هیچگاه منکر تلاش های رئیس جمهوری ، استاندار محترم ، مردم خیر استان و ارگان‌های مختلف نمی شویم چرا که برگزاری جلسات مستمر و تعامل و همدلی این بحران بزرگ را مدیریت کرد .

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد : با برنامه ریزی های صورت گرفته  و تغییر در آرایش فضاهای آموزشی با وجود ۱۶ هزار و ۷۰۰ کمبود نیروی انسانی در استان همکاران ما موفق به ساماندهی کامل ۵۷ هزار معلم در ۵۱ هزار کلاس درس شدند.

رفیعی در عین حال با اظهار اینکه تاکنون ۹۸ درصد صدور ابلاغ در سامانه متمرکز نیروی انسانی برای همکاران فرهنگی انجام شده است ؛ تصریح کرد : در سال تحصیلی جدید همکاران ما موفق به کسب یک موفقیت در حوزه نیروی انسانی شدند ، در حالی که در سالهای گذشته حداقل تا آبان ماه این ابلاغ ها انجام می شد .

وی افزود : به طوری که در شاخص صدور ابلاغ آموزش و پرورش خوزستان از سایر استان ها پیشی گرفته است.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط آموزش و پرورش استان در حوزه برنامه محوری ، توضیح داد: برنامه مناطق و نواحی سراسر استان بر اساس سند تحول بنیادین تنظیم و به همه مدارس استان ابلاغ شده است.

رفیعی در ادامه با برشمردن مفاد سند تحول بنیادین، تصریح کرد: تربیت عبادی و اخلاقی زیربنای تعلیم و تربیت کشور است. تربیت شهروندانی دین باور وظیفه ذاتی آموزش و پرورش است. تربیت سیاسی و اجتماعی به دنبال این است که دانش آموزان حقوق  تکالیف خود در جامعه را بشناسند. تربیت علمی  فن‌آورانه نیز با هدف پرهیز از نمره محوری در استان دنبال می شود. دانش آموز ما می بایست فکور و اندیشه ورز باشد. تربیت هنری و زیباشناسی نیز با هدف ارتقای آگاهی های هنری دانش آموزان مورد تاکید قرار گرفته است. تربیت زیستی، اجتماعی و روانی نیز از جمله ساحت های تحول بنیادین است که آموزش و پرورش استان نمی تواند در برابر آن بی تفاوت باشد.

وی در ادامه با اشاره به شعار آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی جدید ؛ خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت تمام ساحتی، تلاش هوشمندانه، مشارکت هماهنگ، موفقیت مستمر، شعار اصلی در سال تحصیلی جدید است.

رفیعی همچنین با بیان اینکه ترویج رویکرد مشارکت محوری از اولویت های مجموعه تعلیم و تربیت استان است؛ توضیح داد: تربیت علمی و فناورانه بدون مشارکت و مداخله اولیا و همچنین دانش آموزان ممکن نیست. با برنامه ریزی به دنبال کاهش مدیر محوری در آموزش و پرورش هستیم.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در پایان یادآور شد: امیدواریم که با پیروی از رویکرد مشارکت محور،تعاملی و سازنده و بر مبنای تربیت علمی آموزش و پرورشی در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته باشیم.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست