• شناسه خبر: 1275

میرسلیم رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی : لزوم احداث ۱۷۰ ایستگاه ساماندهی سواحل در خوزستان

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی تاکید کرد : لازم است با همت مسئولان خوزستان در راستای کاهش آمار غرق شدگان ، ۱۷۰ ایستگاه ساماندهی سواحل در این استان احداث شود . ...

به گزارش شهر نوشت و به نقل از روابط عمومی هیئت نجات غریق و غواصی استان خوزستان :


سیدمصطفی میرسلیم ظهر امروز پنجشنبه ( نهم آذرماه۹۶) در دومین جلسه ستاد هماهنگی ، ساماندهی و نظارت بر سواحل و تفرجگاه های استان خوزستان که در محل فرمانداری شهرستان دزفول برگزار شد، اظهار کرد: با وجود افزایش مراجعان به سواحل کشور در سال های اخیر با برنامه ریزی و انجام اقدامات مناسب، موفق به کاهش آمار غرق شدگان شده ایم.

وی با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر بالغ بر ۸۰ هزار نفر از غرق شدگی در سواحل کشور نجات پیدا کرده اند، افزود: این امر نشان دهنده اهمیت وجود نیروی انسانی نجات غریق در سواحل است.

میرسلیم ادامه داد : پس شایسته نیست سالانه ۱۵۰ نفر در سواحل استان خوزستان غرق شوند چرا که اگر توجه و اهتمام به این امر از سوی متولیان در خوزستان بیشتر می شد، ما شاهد این آمار تاسف آور مغروقان نبودیم.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی عنوان کرد: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که ۴۵ نقطه در سواحل رودخانه ها، دریاچه ها و رودهای استان خوزستان وجود دارد که مراجعه مردم به آن نقاط بسیار زیاد و در نتیجه آمار غرقی ها نیز در این مناطق بسیار بیشتر است.

میرسلیم با انتقاد از سازمان آب و برق خوزستان مبنی بر عدم صدور مجوز برای ساخت و سازهای مجاز در کنار سواحل به منظور ساماندهی و حفاظت از جان مردم گفت: تا زمانی که زیرساخت ها و امکانات رفاهی لازم در کنار سواحل برای مردم تامین نشود؛ قطعا شاهد ادامه این حوادث تلخ خواهیم بود.

وی تاکید کرد : لازم است ۱۷۰ ایستگاه استفاده از سواحل رودخانه درراستای تامین زیرساخت های امنیتی، بهداشتی و امداد و نجاتی در نقاط پرتردد سواحل خوزستان احداث شود. لازم است مدیران و فرمانداران شهرهای دارای سواحل خوزستان به ویژه دزفول نسبت به ورود سرمایه گذار به این حوزه اهتمام بورزند چرا که علاوه بر تامین رفاه وآرامش مردم سود آوری خوبی نیز خواهد داشت.

میرسلیم اضافه کرد: مردم نیز اگر ببینند برای آنها امکانات رفاهی و زیرساخت های مناسب ایجاد شده قطعا برای استفاده و حضور در سواحل رودخانه های استان هزینه خواهند کرد؛ بنابراین لازم است سازمان آب و برق خوزستان نیز در صورت اجرای چنین طرحی برای صدور مجوزات همکاری کامل را داشته باشد.

وی با اشاره به وجود یک هزار و ۵۰۰ نجات غریق در خوزستان افزود : نیروی انسانی باتجربه و کافی برای حضور در این ایستگاه ها در سطح استان وجود دارد ضمن اینکه اگر بخواهیم از این نیروها برای حضور در ۱۱۰ استخر موجود در خوزستان نیز بهره ببریم باز با کمبود مواجه نخواهیم شد.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی با تاکیدبر لزوم استخدام نیروهای نجات غریق حرفه ای توسط شهرداری دزفول و سایر شهرهای ساحلی خوزستان، خواستار تامین ردیف اعتباری برای جذب این نیروها در مجموعه شهرداری ها و در راستای افزایش رفاه مردم برای حضور و استفاده از سواحل شد.

میرسلیم یادآور شد: اگر برای مرحله اول از ۱۷۰ ایستگاه پیشنهادی حدود ۲۰ ایستگاه نیز احداث و مابقی نقاط پرتردد سواحل با طرح های اضطراری مدیریت شوند باز هم شاهد مدیریت اصولی تر سواحل و کاهش چشمگیر آمار غرقی ها در خوزستان خواهیم بود که لازم است مدیران و متولیان این استان به منظور صیانت از جان مردم نسبت به این مهم ، توجه ویژه و جدی تری داشته باشند.

وی در پایان گفت : این ایستگاه های ساماندهی سواحل در صورت احداث از نظر ایمن سازی جغرافیایی، امداد و نجاتی، موارد اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و محیط زیستی کابرد و فعالیت خواهند داشت .

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست